donderdag 15 december 2011

Ontwerp

Na de presentatie van Geoffrey van IPS weten we nu welke productie techniek we kunnen gebruiken en hoe we alles gaan kunnen realiseren. Ik ga mijn ontwerp moeten vereenvoudigen omdat ik rekening moet houden met de productiekost, versteviging en ontvorming.  Ik ga slechts één vorm uitwerken maar je kan er eigenlijk nog veel meer maken zoals driehoeken, vierhoeken, holle dingen enz... De andere vormen kunnen ook op het touw gezet worden en zo kan je een heel originele klimpaal maken.


De objecten hangen dus aan een touw in de boom (of kunnen ook ergens anders aan hangen). Vervolgens steekt een begeleider of iemand anders de gewenste figuren op het touw. Onderaan wordt er een knoop in gelegd om het afschuiven van de blokken te voorkomen.

In de gaten kunnen vervolgens staven, klimblokken lussen en adere dingen worden ingestoken. Hoe meer dingen je in de gaten stopt, des te makkelijker je er kan opklimmen.


- Hier heb je een cilinder die in twee delen gespoten zou worden. Achteraf worden ze dan aan elkaar gelast. Ook worden er gaten in geboord om klimblokken, staven of andere dingen in te steken.
Geen opmerkingen:

Een reactie posten